Ресейде "Бородин" наны жақсартылды
Нанның бұл түрінің ерекшелігі – кориандры бар, қазір ондағы қоспалардың саны арта түседі
Сарапшылардың пікірінше, Бородин рецепті дұрыс тамақтанудың заманауи талаптарына сәйкес келмейді, деп хабарлайды Новости РАА сайты.
Сондықтан Оңтүстік Орал мемлекеттік университетінің ғалымдары атақты нанның құрамын жақсартуға шешім қабылдады.
Жаңа рецепт бойынша чиа мен күнжіт тұқымдары қолданылады. Бұл ингредиенттерді қосу қосымша емдік, профилактикалық және функционалдық қасиеттерді қалыптастыруға көмектеседі және сонымен қатар бірқатар проблемаларды шешуге ықпал етеді, олардың арасында диетада маңызды қоректік заттардың жетіспеушілігі бар.